Jag börjar uppriktigt bli orolig för mig själv!! Jag känner liksom inte igen mig själv. 😱

Jag lägger mer tid på att titta på klipp om odling än vad en sexmissbrukare lägger på porr!! Men jag har lärt mig massor. Jag har dessutom redan börjat planera för vad jag ska så till våren….. om inte Robban har lyckats få mig inlåst på sinnes sjukhus innan dess 🤣

Jag som alltid har tyckt att trädgårdsarbete är något av det absolut tråkigaste som finns, har idag spenderat hela förmiddagen och halva eftermiddagen ute i trädgården!!

OM jag hade använt huvudet liiiite mer än vad jag gjorde igår så hade jag förmodligen inte behövt lägga så mycket tid, och hade förmodligen inte haft ont i ryggen just nu. Men är huvudet dumt så får kroppen lida 😉

Jag blir oerhört trött på mig själv!! Jag var ju nere på Plantagen och köpte små växthus till pallkragar. Dom såldes ut med 50% rabatt så jag var ju liksom bara ”tvungen”.

Uppe i ”fabriken” hade Robban pallkragar stående och det var ju synd att dom bara skulle stå där till ingen nytta när jag kunde använda dom till odling tänkte jag. Det var även synd att dom inte var vita 🙈 Men är man gift med en målare så är man. Är man dessutom gift med världens snällaste målare så blir dom ganska så snart vita.

Fina Robban, vad han sliter för min skull ❤️

Jag hade redan bestämt mig för var pallkragarna skulle stå. Och jag var rörande överens med mig själv att dom skulle stå så att jag hade möjligheten att ”påta” med mina plantor från båda hållen på pallkragen.

Trots det så ställer jag dom kloss intill ”planket” och är så ivrig med att få allt klart så att jag igår (mellan skurarna) börjar lägga markduk och fylla upp med jord.

Min hjärna var där och då i så pass djup dvala att jag inte kom på mitt misstag förrän jag var klar med första kragen. SKJUT MIG!!!

När en (eller i mitt fall 3) pallkragar är fulla med jord så står dom där dom står så att säga. 🙄 Nu fanns det bara 2 alternativ.

  1. Att bara acceptera mitt misstag…..och reta mig resten av livet på att dom står fel. Eller…
  2. Flytta ut de tomma pallkragarna där dom ska stå och lasta över all jord för att kunna flytta ut även den andra. 😫

Jag sov på saken men vaknade idag upp och hade insett att för att slippa reta ihjäl mig på mig själv så var det ju bara till att sätta igång och jobba.

Vad gör man inte för att få lite ro i själen 😉 Jag grävde, asade och slet. Men det var det värt.

Sen planterade jag om alla mina jordgubbsplantor från växthuset till pallkragarna.

Och så på med växthusen.

Robban (den stackaren) hjälpte mig att skruva fast dom. Som tack så ska han (förhoppningsvis) få goda jordgubbar nästa år)

Nu har jag ett vanligt växthus och två små så nu får det räcka med odlingsplatser…… tror jag 🙈 Dock har jag fått lite andra idéer som gäller trädgården. Men dom vågar jag inte ens ta upp med Robban……ännu. 😜

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *