Jag är nästan lite imponerad av mig själv!! Jag har ju som bekant inga gröna fingrar och i stort sett alla växter dör när dom kommer i min närhet.

När jag går in i en blomsteraffär så kan man nästan höra alla växter, förskräckta, dra efter andan i rädsla för att bli utvalda till att få följa med mig hem och dö. Dom börjar vissna redan när jag närmar mig.

Men nu är jag som sagt lite imponerad av mig själv. Jag har minsann lyckats odla fram både det ena och det andra i mitt växthus. Växter som i skrivande stund faktiskt lever.

Ja nu ska jag väl inte ropa hej ännu. För jag har ju inte lyckats få några som helst grönsaker ännu. Men bara att jag ha lyckats förvandla små frö till gröna växter är ju hur stort som helst när det gäller mig.

Vatten melon
Gurka, paprika och chilli
Och (så klart) tomater.
Jordgubbar. Här har jag dock fuskat genom att köpa små små färdiga plantor som minsann har växt till sig riktigt rejält. Och dom blommar, så än finns det hopp att det kaaaanske blir iallafall ett litet bär. 😜

Vi får väl se längre fram vad som händer. Får jag solmogna grönsaker eller torra döda plantor? Själv tror jag mest på det sistnämnda 🙈

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *