För ungefär 2 månader sedan skrev jag om hur jag tillslut accepterade att jag började bli gammal och att min syn paserat ”bäst före datumet. Skamset, begav mig till optikern och fick bekräftat att jag var ett blindstyre.

Efter detta så tog det ett tag innan jag faktiskt gjorde slag i saken och köpte mina glasögon. Men nu så minsann kan jag se ingen 🤓

Det kan däremot inte Robban. Men det vägrar han att riktigt erkänna. Han fortsätter att hålla fast vid att han minsann har gjort en synundersökning och den visade att han hade perfekt syn. Att den synunderaökningen gjordes med en ”sjörövare lapp” för ena ögat medans han läste på en bokstavs tavla…..När han låg i LUMPEN är ju en annan sak. Jag kan ju förtydliga att han muckade från lumpen 1995 så den där ”synundersökningen” är ju inte precis purfärsk. 🤣

Men Robban tycks vägra att göra en ny och riktig synundersökning. Istället så sitter han där, dag efter dag, och anstränger ögonen medans han låtsas att han ser bra när han läser något.

Idag blev jag dock orolig på riktigt för hans syn!!!

Jag kom upp på ovanvåningen där Robban stod i badrummet och skulle raka sig. När jag kom upp så hade han precis kletat in ansiktet med rakskum. Direkt när han såg mig så sa han med en väldigt imponerad ton i rösten att rakskummet jag hade köpt till honom luktade otroligt gott. Stolt visade han upp flaskan med min Rituals duschtvål som jag inte alls köpt till honom för den fick jag i julklapp av Liam!!

Jag sa bara lite oberörd att jo MIN duschtvål luktar jätte gott och påpekade även att just den är min favorit doft från Rituals.

Robban fick också Rituals tvål i julklapp från en av svärdöttrarna. Och även den doftar helt underbart och dessutom ”lite” manligare än min tjejtvål. Men tydligen har Robbans syn blivit så pass dålig att han inte ens ser skillnad på vitt och mörkgrått.

Han behöver uppenbarligen glasögon och det är nog ingen låg skärpa som behövs på dom!!

Jag vet inte om jag ska klubba ner honom och släpa honom till en optiker eller om jag helt enkelt bara ska vänta tills han själv förstår att han ser dåligt. Eller om jag ska vänta tills han börjar gå in i väggar och liknande för att han inte längre kan se dörröppningarna 🤔

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *