Jag känner mig ledsen, sårad och kränkt…… av min egen son!! HUR kan man behandla sin egen mor på detta viset??

Jag brukar vanligtvis inte tycka att det är okej att hänga ut sina barn på sociala medier när dom gör något fel. Men ibland förtjänar dom det. Man behandlar inte sin mor hur som helst och nu tycker jag att Liam gick över alla gränser för vad som är okej!!

Häromkvällen så stod jag i tv-rummet och ”pysslade” med granen. Jag hade bestämt mig för att jag ville ha breda guldiga tygband istället för glitter i år så det hade jag införskaffat och stod och försökte organisera snyggt. Då kommer Liam in.

Han tvärstannar i dörren och säger med väldigt bestämdröst.

Nu får du väl ändå ge dig!! Hur mycket julsaker ska vi ha? Är det meningen att vi ska leva på under existensminimum för att du köper julsaker för alla pengar??”

Med darrande underläpp och tårar brännande i ögonen försökte jag hävda att jag inte alls köpt mer. Dom där banden hade jag kvar från förra året. Men han visste att det inte var sant för han är (av någon konstig anledning) väldigt uppmärksam på när det dyker upp nya julsaker.

Istället talade han om att vi faktiskt inte behöver mer julsaker!!! 😲😲 HUR kan han ens säga något så elakt???

Visst man kanske inte behöver så mycket julsaker. Men varför produceras det då en massa nytt som jag bara inte kan låta bli att köpa?? Man kan väl aldrig ha för mycket julsaker?!?!? Att Liam ens sa på det viset gjorde att jag beslutade mig för att stryka honom ur mitt testamente!! Ja inte för att det kommer att finnas några pengar att ärva efter mig. Dom har jag gjort av med på julsaker 🙈 Men det finns ju förbannat många tomtar man skulle kunna ärva om man bara uppförde sig. 🤣

Hur som haver så sa jag iallafall där och då till Liam att jag inte skulle köpa mer nu. Och jag trodde verkligen på mig själv när jag sa så.

Men så skulle jag bara snabbt in på Dollarstore för att köpa en liten girlang som jag absolut behövde. Och där möttes jag av en skylt. 😮

Som ett mantra upprepade jag om och om igen för mig själv ”Du ska bara köpa en girlang, di ska bara köpa en girlang, du ska bara köpa en girlang”

Girlangerna var slut……. Men dom hade många fina tomtar. 🙈

Okej….. jag erkänner. Det kan vara så att jag har problem. Finns det någon behandling för tomte beroende?

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *