I lördags var jag och Robban på loppis i Osby 😍 Robban har egentligen NOLL intresse av att springa på loppis och secondhand butiker. (Eller ”lumpa bodar” som mamma kallade det❤️) Men han gör det för min skull 🥰

Eller ja, på sätt och vis även för sin egen vinnings skull. För han tar till det som ett ”lockbete” när han ska åka någonstans och vill ha mig med. 🤣

Som i lördags, då hade han ett ärende till Osby. Vägen dit är döds tråkig att köra. Och den är precis lika tråkig att åka. Han frågade om jag ville åka med. Jag kan ju inte påstå att jag direkt kände mig exalterad och hoppade av glädje av frågan. Men så ställde han om frågan och jag blev genast mer positiv.

Ska vi kolla om det finns någon loppis i Osby?” Jag satt redo i bilen innan han ens hunnit ställa frågan klart. 🤣

Jag älskar loppis och secondhand. Där kan man hitta såååå otroligt mycket fin inredning. 😍

Vi besökte bland annat en stor ”förmedlingscentral” som hade miljoner saker. En del skit som man lite funderade på om någon någonsin kommer att köpa. Men jag hittade iallafall 4 fina ljusstakar som jag köpte för att ha i Liams fönster.

Dom ska dock arrangeras snyggare och delas upp på 2 fönster. Och så ska dom så klart få ljus.

Robban är inte direkt känd för att ha bra minne. Och det har ofta sina nackdelar men ibland även sina fördelar 🤪

OM Robban hade haft bra minne så hade han kommit ihåg hur ofantligt många tomtar och juldekorationer jag (vi) har. Och då hade han gjort allt i sin makt för att hålla mig borta från just tomtar och juldekorationer som är till salu. 🤣

Meeen…… istället så säger han ”Har du sett tomtarna” och pekar mot dom smock fulla hyllorna med tomtar, glitter, julgranskulor, renar och annat ”juligt”

Det är ju som att nästan uppmana mig att köpa mer. Men tack och lov så blir jag ”lite” snål och samtidigt insiktsfull ibland och tänker att tomtar och julsaker är det sista jag behöver. Så jag lät bli att köpa något. Denna tanke, insikt och känsla brukar dock försvinna ju närmare jul vi kommer. 🙈 Man kan ju faktiskt inte ha för mycket tomtar och julpynt. 🤪

För något år sedan så gjorde jag en ”eldstad” på uteplatsen. (Ett eldfat med ved och en ljusslinga i.) I år vill jag ha en ”öppen spis” Planen är att jag ska bygga den av ett gammalt sängbord. Men när vi var på loppisen så hittade jag en gjutjärnskamin.

😍😍😍😍

Jag pekade på den och sa till Robban att den hade varit sååååå fin att ha på uteplatsen. Så lämnar man luckan öppen och har en ljusslinga eller lampa där inne. 😍😍😍 Robban höll med och övervägde verkligen att köpa den!!!! Den kostade 1400 kronor!!!! Där och då tycktes han tom. ha glömt att vi inte är miljonärer.

Där fick jag minsann säga stopp!! Att köpa en kamin för 1400 bara för att ”pynta” med en gång om året gick till och med över min gräns att lägga runt 100kr på att bygga en öppenspis av ett gammalt sängbord får räcka tycket jag. (…… även om jag sååååå gärna ville ha den där gjutjärns kaminen)

Jag skulle dock inte bli det minsta förvånad om det plötsligt står en kamin här. Ibland glömmer Robban även bort vad jag har sagt.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *