Ja, så hände det då IGEN. Bloggen kraschade!! Och åter igen hotade jag Benjamin med att stryka honom ur testamentet (som om det finns speciellt mycket att hämta där 🤣) om han inte fixade det.

Och som den snälla son han är så satte han genast igång att kolla vad som var fel denna gången. Det visade sig att jag inte hade betalat föe min domän 🙈 (det om något visar väl på att det inte är någon stor förlust att bli struken ur testamentet)

Den automatiska betalningen hade av någon anledning inte fungerat så jag fick helt enkelt gå in och göra det manuellt. Och jag trodde väl någonstans att det skulle få bloggen att återuppstå på ett litet kick. Men nej så minsann så enkelt skulle det minsann inte vara 😫

Åter igen la Benjamin ner en väldig massa timmar på att fixa, trixa och chatta med leverantören för att få den till att funka. Men leverantören skyllde på någon annan och ingenting hände. En massa löften om att dom skulle ta hand om det och snart få den att fungera. Men ingenting hände.

Tillslut blev Benjamin så irriterad att han beslutade sig för att göra en helt ny blogg hos en helt annan leverantör.

För er som läsare så ser det nog ut precis som det brukar för han har flyttat med hela bloggen. Men adressen har gått från att vara en .com adress till en .se.

Så om ni lagt ”bokmärke” på min bloggadress så får ni ändra det. Den nya adressen är: jessicastankar.se

Nu hoppas jag innerligt att det ska funka problemfritt framöver. (Och det gör garanterat Benjamin också)

Åter igen TACK BENJAMIN för att hjälper och står ut med din tröga mamma och hennes blogg. ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *