När Robban läste mitt förra inlägg så tycktes han bli lite sårad över att jag bara skrev om vad jag gjort vid i husvagnen. Han var så pass sårad att han frågade om han fick göra ett tillägg om taklucka och fälgar.

Jag vet inte riktigt om han ville få låna min blogg för att själv skriva ett inlägg eller om han bara ville att jag skulle låta honom få stå i rampljuset en liten stund.

Men jag antar att det var det sistnämnda.

Han tyckte nog att det blev lite för mycket fokus på mig och det jag gjort. (I min egen blogg. Så oförskämt av mig!!)

Självklart så har även Robban lagt tid på att fixa till vagnen. Så lite strålkastarljus får jag väl även rikta mot honom. (Trots att han bara gjort tråkiga saker 😂)

Det finns en taklucka på husvagnen. Och det kan ju vara bra om man känner att man behöver lite extra syre 😉

Denna taklucka var original och av väder och vind så hade den blivit gul och tråkig. Så den bestämde Robban sug för att byta ut mot en genomskinlig som släppet in mer ljus.

Någon bild på den gamla finns inte. Men det är ka ske inte så viktigt heller. (Det viktiga i det här är ju att Robban får lite beröm och uppmärksamhet.)

Det är en bra taklucka med både myggnät……

Och rullgardin om man inte vill ha något ljusinsläpp alls.

Jag ska väl erkänna att jag tycker att det var ett väldigt bra beslut av honom att byta……men det kan jag ju inte säga. Han blir så väldigt stöddig då. 😂

Däcken som satt på var torra och hade absolut sett sina bästa dagar. Så även dom beslutade Robban att vi skulle byta. (Ganska klokt om man vill minska risken för däckexplosion under resor.)

Nya fälgar satte han också på. Och så målade han bromsoken röda. För set är snyggt sa han.

Ett (Även det av väder och vind) gulnat ventilations galler målades och frächades till.

Han har fixat och piffat på sitt sätt på utsidan och allt han gjort har blivit så bra så. Ska jag vara helt ärlig så har jag lite dålig koll på allt han gjort. Folk får ju inte tro att han bara suttit och rullat tummarna när jag har fixat med insidan. Så självklart ska han också få beröm och uppmärksamhet. ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *