När man, som jag, under en längre tid har fått liiite för många käftsmällar av livet och mått riktigt, riktigt dåligt, så känns det så obeskrivligt befriande att få sätta alla känslor lite på ”paus” och få skratta. Få skratta så där hejdlöst att tårarna forsar och man får ont i magen. Jag kan inte minnas när jag gjorde det sist!

Men i onsdags hände det!! Jag, Robban och ett gäng andra åkte till Borgen i Osby för att gå på ”stand up comedy”

Vi hade ingen aning om vem eller vilka som skulle uppträda men ville ändå dit och hoppades på att iallafall kunna få ur oss ett litet ”fniss” Det enda vi visste var att det bla skulle komma en hemlig gäst.

Jag ska erkänna att jag hade en något orealistisk förhoppning om att den hemliga gästen skulle vara Johan Glans. Hahaha…..Som OM han skulle komma till lilla lilla Osby. 🙄

Först var det någon Jessica som, jag tror, är en av dom som driver Borgen som bjöd på en del skratt när hon skulle presentera kvällens komiker.

Först ut var Tomas Kaminski. En hysteriskt rolig kille som jag aldrig hört talas om innan men dom jag mer än gärna ser igen!! 🤣

När han bjudit på en hel del skratt så intog Lasse (??) som också är en av dom som driver Borgen, scenen och drog några skämt från 30 år tillbaka. Gamla men otroligt roliga skämt.

Och så var det tillslut dags för den hemliga gästen att komma.

Och in kommer självaste JOHAN fucking GLANS!!!!! I lilla lilla Osby!!

Den människan är ju så hysteriskt jävla rolig bara att titta på!! Han är rolig innan han ens har öppnat munnen!! 🤣

Jag kan inte minnas när jag skrattade så mycket sist. Inga små fniss eller försiktiga hihihi. Utan rena och skära gapskratt!! Stackars Robban skämdes nog över mig som jag vrålade 🙈

Jag kippade nästan efter luft mellan skrattattackerna och tårarna forsade. Det kändes så obeskrivligt skönt att känna att tårarna på kinderna, för en gångs skull, inte var på grund av sorg eller saknad.

Jag har velat se Johan Glans så obeskrivligt länge och har varit beredd på att åka till Stockholm för att få göra det. Robban har dock tyckt att det är alldeles för långt. Inte kunde jag väl tro att jag skulle få se honom bara ca 2mil från mitt eget hem. 😃

Det var en helt suverän kväll som jag kommer leva såååå obeskrivligt länge på!! Tack alla inblandade (ingen nämnd, ingen glömd) för en helt magisk kväll som gav mig så oerhört mycket ny energi. Jag behövde verkligen det här!!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *