Igår var en sådan där extra jobbig dag. Min första morsdag utan min mamma. Och sorgen kändes alldeles extra stark och påtaglig. Tillsammans med all annan skit omkring mig just nu så blir den så oerhört svår att hantera.

Förra året firade jag morsdag med mamma för sista gången. Hon hade då blivit så liten och tunn att alla hennes kläder hade blivit alldeles för stora. Så jag köpte ett par svarta byxor, en lila blus och underkläder till henne och hon blev så oerhört glad. Samtidigt som hon ”skällde” på mig för att hon inte tyckte att jag skulle köps något så sa hon ”Du vet precis vad jag vill ha.”

Hon hann inte använda kläderna speciellt många gånger innan hon gick bort, bara en månad senare. 💔

Igår gick jag ut och plockade en bukett av mammas favorit blomma, liljekonvaljer. Sen åkte jag in och satte buketten på hennes grav och tände ett ljus.

Älskade mamma vad du fattas mig!!!

Varje gång jag är vid graven så plockar jag bort löv eller ogräs som inte ska vara där. Ser över så att det ser fint ut. Igår upptäckte jag en blomma som bara kommit upp av sig själv bland liljekonvaljerna. EN ensam liten förgätmigej och ja sa högt att jag lovar att aldrig glömma bort henne. ❤️

Livet är så förbannat tungt och jobbigt att leva utan dig älskade mamma. Du fattas i varje steg, rörelse och andetag jag tar. Det är så otroligt mycket som är jobbigt och svårt just nu. Så oerhört mycket jag vill och behöver prata med dig om. Jag behöver dina goda råd och tröstande ord. Din pepp, stöttning och din oerhörda styrka. Och jag behöver få höra dig säga att allt kommer att bli bra.

Jag försöker verkligen vara lika stark och positiv som du alltid var. Försöker leva som du lärde mig. Men just nu är det svårt. Så oerhört svårt!! Jag försöker tänka som du, att alla motgångar kommer för att en dag göra mig starkare. Men just nu gör dom mig bara svagare, svagare och svagare.

Jag önskar så att jag hade kunnat ge dig dom där liljekonvaljerna i handen igår. Att du, som du alltid gjorde, kunde borra ner näsan i buketten och tala om hur oerhört gott dom luktade. Önskar att jag hade fått krama om dig en gång till och tala om för dig igen vilken oerhört bra, fin och underbar mamma du var.

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *