Nu har jag huvudet så där fyllt av planering igen 🙈 Vi har ju ett uterum som verkligen är husets skamfläck. Det är ett sådant där ”ställ det här så länge” rum. Just nu är det mer förråd än uterum.

Även om det inte verkar så alltid så har jag trots allt lite skam i kroppen och det hindrar mig från att lägga ut bild på eländet. INGEN hade mått bra av att se en sådan bild!!! Men jag lovar att lägga ut en ”före” bild i framtiden…… Jag ska bara röja upp där först 🙈

Det kommer förmodligen (vad vi än gör med det) inte bli ett rum som vi kommer tillbringa jätte mycket tid i. Men det kan ju ändå se ordentligt ut så att man slipper att skämmas ögonen ur sig om någon råkade titta ut där.

Jag och Robban har stått där ute idag och bollat lite idéer…….Eller det kan man kanske inte säga att vi har gjort. Han pratade om reglar, gips och annat tråkigt och jag pratade om smarta lösningar. Och ska jag vara ärlig så tror jag att han lyssnade på mig precis lika lite som jag lyssnade på honom 🤣

Idag tar vi in och förvarar ved där inne på vintern och det vill vi ju fortsätta att göra (eftersom ingen vill plumsa ut i vedskjulet när det är snö och kallt.) men jag vill gömma den. Vid det här laget så vet ni väl hur mycket jag älskar dold förvaring 😍 Så lösningar på det är sådant jag går och grubblar på nu. Jag har en del idéer men vet inte om dom är genomförbara.

Vi får väl se hur det går. Men snart drar vi igång 🤪

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *