Jag blir sååååå trött på mig själv ibland. Ja det är sannerligen inte alltid lätt att vara jag. 🙄

När jag julpyntar (ja inte för att jag gör det nu) så går jag all in. Om inte Robban stoppar mig. Som den gången jag ville köpa en soffa på ”loppis” bara för att den var röd. Jag tänkte att vi liksom bara skulle ha den över jul. Då satte Robban (glädjedödaren) ner foten och sa stopp!

Men under tiden som jag hållet på med mitt pyntade så får jag en massa idéer. I julas så kom jag på att det skulle vara fint med en krans på ”öppna spisen”. Men jag ville ju inte gärna borra och göra hål i den.

Så då kom jag på den geniala (nå väl 🙄) idén att sätta en sådan där ”självhäftande spik”

Vilken otroligt bra uppfinning till en sådan som mig som flyttar omkring på saker stup i kvarten när jag drabbas av nya idéer.

På Jem & fix hemsida kan man läsa om produkten.

Det är ju sanslöst bra!!! Så en sådan satte jag fast på ”spisen” Och så hängde jag en fin julkrans där. 😍

Efter jul så fick ”kroken” sitta kvar för dels så ville jag hänga något annat där och dels så kommer jag ju vilja hänga en krans där även nästa år.

Men jag har inte kommit på VAD jag ska hänga där. Så idag när jag städade så bestämde jag mig för att ta ner den där kroken. Jag kan ju alltid sätta dit en ny till nästa jul eller när jag kommer på vad som ska hänga där resten av året. Det är ju såååå enkelt så.

Vad var det nu det stod om den på Jem & Fix? 🤔 ”man kan enkelt och smidigt sätta upp tavlor och annat på väggarna utan att lämna märken på väggen eller skada underlaget”

Det stod även att inga verktyg behövdes varken för att sätta upp eller ta ner kroken. DET var dock inte sant!! Den där kroken satt verkligen som berget!! Så jag tog en kniv för att liksom skära loss den. Men en kniv räknas väl inte som ett verktyg?

och så var det då det där med ”utan att lämna märken eller skada underlaget. Jag vet dock inte om jag riktigt håller med om det!! 😫 Det där är väl ändå vad man kan kalla ett ganska så rejält märke och ett minst sagt skadat underlag. Det är ju som en hel krater i ”spisen” Men det är kanske en tolkningsfråga? 🤔

Det var jätte fint att ha en krans där vid jul. Men även om jag är gift med en målare (som redan har fixat till det) så är jag är tveksam till att där kommer att hänga någon krans nästa jul. 😬

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *