Igår blev jag (åter igen) påmind om hur jobbigt det ibland är att vara JAG. 🙄

Mina naglar har behövts göras vid ett tag men jag har inte kommit till skott med att ringa och boka tid. Varje gång jag har kommit på det så har klockan varit närmare 22 på kvällen. Och så har jag sagt till mig själv att imorgon ska jag ringa och boka. Och så har nästa dag gått och plötsligt är klockan runt 22 igen när jag kommer på det. SUCK!!

Men i helgen så kom jag på att jag ju kunde använda mig av ”boka direkt”. Så smidigt!! Man bokar över nätet och behöver inte bry sig ett dugg om vad klockan är 😁

Jag hittade en tid till igår kl 10:15. Perfekt ju. Jag som var ledig och allt. Så jag bokade den. När jag ändå var i ”bokare tagen” så passade jag även på att boka en klippning till mitt hår som har längtat efter en date med en frisör aaaaldeles för länge.

Jag har lite svårt för att hålla mig till en och samma frisör. Men det är inte mitt fel. Varje gång jag hittar min favorit frisör så tar det inte lång tid innan han/hon slutar. Är mitt hår verkligen hemskt att ta hand om så att man behöver byta yrke för att slippa det??

Men jag tänkte att jag håller mig till samma salong iallafall och hoppas på att jag hittar en ny favorit (som kan sluta) där.

Så jag bokade en tid direkt efter min nagel tid. Perfekt!! Igår skulle bli en sådan där ”ta hand om dig själv” förmiddag. 😉

Jag körde in till stan och fixade naglarna precis som planerat. Jag var dessutom väldigt, väldigt noga med att betala parkeringsavgiften 🤣

När naglarna var klara så fanns det lite tid över för att ”fönstershoppa” också. Vilket går väldigt snabbt med Hässleholms skrala affärsutbud 🙄

20minuter innan bokad tid stegade jag in på salongen och började hänga av mig jackan. Ganska snart kom en frisör fram och frågade om hon kunde hjälpa mig med något. (Ja med tanke på att jag kom in, med stripigt hår, på en frisörsalong så skulle hon ju tex kunna klippa mig!!) Jag talade om att jag hade bokat tid och ursäktade mig för att jag var så tidig.

Hon frågade om jag var säker på det och frågade vilken frisör jag hade bokat hos. (Amen herre gud!! Ska man komma ihåg det också??) Jag var ju glad att jag ens (efter många om och men) kommit ihåg att boka tid alls.

Jag erkände att jag faktiskt inte kom ihåg det. Hon knappade lite på sin dator och frågade åter igen om jag var säker på att jag hade bokat tid. (Hur virrig tror hon att jag är???) Hon sa att jag inte fanns inbokad enligt hennes dator.

Det var väl själve f*n!!! Jag har ju till och med fått ett bekräftelse mail om bokningen!! Så jag tar upp telefonen, letar upp mailet och ska minsann visa henne………att jag bokat tid på fel salong.

Det blev ju lite pinsamt att berätta att jag tydligen hade bokat hos fel salong. Men det var ju bara att ursäkta sig, ta på jackan igen och, med svansen mellan benen, spatsera över till konkurrenten mittemot.

Stegade in på rätt salong, hängde av mig jackan och slog mig ner i en fåtölj och började bläddra i en tidning. Jag var ju som vanligt, i god tid och då får man vara beredd på att vänta.

Ganska snart så dök en frisör upp och frågade om hon kunde hjälpa mig med något. Åter igen funderade jag på om inte mitt hår talade sitt eget tydliga språk när jag svarade att jag hade bokat tid för klippning och åter igen ursäktade mig över att jag var tidig. Även på denna salong fick jag frågan till vilken frisör för hon kunde inte se att jag hade någon tid bokad. SUCK!!! Nu var jag ju på rätt salong. Det hade jag ju dubbelkollat under tiden som jag tog de få steg som krävdes för att ta mig från den förra salongen. Jag ville ju liksom inte göra bort mig med att gå till fel salong igen.

Det där med tekniken kan ju strula men jag hade ju som sagt fått ett bekräftelsemail på att jag hade en tid bokad. Så jag tog åter igen upp telefonen för att visa min bokning……Som jag där och då upptäckte var idag!!!

Jag hade alltså inte bara bokat på fel salong. Jag hade dessutom bokat fel dag!! 🙄 Jag blir så trött på att vara jag!!

Nog för att jag kan komma i onormalt god tid till saker. Men att komma 24 timmar innan utsatt tid är kanske att ta i lite väl mycket.

Ja åter igen fick jag ju, lite skamset, ursäkta mig, ta på jackan igen och, med svansen mellan benen, lomma ut, från även den salongen.

Så jag behöver alltså fortfarande klippa mig. Men jag får väl helt enkelt boka en ny tid en annan dag på en ny salong. För till dom två salonger jag har gjort bort mig på tänker jag inte återvända. 🤣

Så finns det någon som vill rekommendera en bra frisör i Hässleholm så tar jag tacksamt emot tips. Och helst ska det gå att boka över nätet så att jag kan göra min bokning vid 22 på kvällen. Och i fortsättningen ska jag kolla tiden noga innan jag bokar. 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *