Idag känns det som om det verkligen är vår i luften. 🥰 Jag tog en paus i min städning, kokta en kopp kaffe och gick ut för att sätta mig på uteplatsen och njuta av vädret en stund.

Den njutningen blev dock kortvarig!!!! Vi har en granne som verkar tycka att konstanta hundskall är en trevlig upplevelse för jag har aldrig hört dom säga till sitt kräk att vara tyst. Alternativt så har dom fullkomligt förlorat hörseln.

Så fort deras hund är ute så skäller den för minsta lilla. Det räcker att jag öppnar ytterdörren för att gå ut med soporna så drar den igång. 🙄

Ibland på kvällarna (runt 22:30) tar dom en liten promenad med hunden som skäller sig igenom hela rundan!! HÖR dom inte den??? Om dom gillar hundskall så är det väl helt okej. Men det kan dom ju avnjuta inne i sitt hus och sen lära aset att man är tyst när man är utomhus.

Är det inte det ena så är det tydligen det andra. Trogna läsare minns kanske att en annan granne hade en tupp som höll på att driva mig till vansinne med sitt galande?

Den grannen fick så mordiska blickar av både mig och Robban att dom i rena förskräckelsen sålde huset och flyttade tillbaka till Litauen. Huruvida dom åt upp tuppen innan dom åkte eller tog den med sig vet jag inte.

In flyttade en ny familj som knappt han bära in första flyttlådan i sitt nya hus innan dom rev hönshuset.

Men i ungefär samma veva som både tupp och hönshus försvann så skaffade den andra grannen sin hund. Och lugnet jag både hoppades och trodde att vi skulle få blev vi snuvade på. SUCK!!!

Men jag ska lida i tysthet. Snart är det sommar och då jäklar ska jag sätta ut min högtalare och så ska grannen få lyssna på ”ljuva” toner en timme eller två. 🤬

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *