Alltså är jag helt ensam om att tycka att alla hjärtans dag är trams?? Och är jag helt ensam om att inte vilja ha något av min man på just alla hjärtans dag??

Ja det är ju som sagt alla hjärtans dag idag. Och Facebook svämmar över av bilder på blommor, choklad och annat som folk fått av sin partner. Och så klart skrivs ju även en tillhörande text om hur uuuuunderbar partnern är som har köpt, vad det nu må vara 🙄

Ja jisses så underbart. H*n har blivit påmind i flera veckor om att h*n ska älska dig just idag. Det har svämmat över av reklam på Facebook, för blommor, choklad och annat krafs som man kan köpa inför just denna dag. Likadant är det förmodligen i mailen. (Det har det iallfall varit i min) Reklam från vart enda litet företag som man någonsin har handlat hos eller ens bara tänkt handla hos. Glöm inte att älska din partner och framförallt bevisa det med en blomma eller liknande just den 14 Februari. De andra 364 dagarna på året behöver du inte visa minsta lilla ömhet. Bara du gör det samtidigt som alla andra den 14 februari!!

Jag tror aldrig att jag har fått något av Robban på alla hjärtans dag. Eller det är möjligt att jag fick något det första året vi var tillsammans. Men det var i så fall innan jag talade om för honom att han skulle sluta med sådant förutsägbart trams.

Om det är 365 dagar på ett år så har han (och alla andra) 364 andra dagar att välja mellan för att komma med blommor eller andra kärleksgåvor. Och då för att han själv vill det. Eller för att han just där och då tycker att jag förtjänar det lite extra.

364 dagar då han inte har blivit påverkad eller påmind av någon annan att han ska älska mig.

MEN……trots att jag tycker att alla hjärtans dag är trams så ger jag lik förbannat våra barn något litet varje år. Just den 14 Februari. 🙈

Ja jag lever kanske inte riktigt som jag lär. 🤣

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *