Om jag har tolkat det hela rätt så slipper man ut ur ”corona fängelset” 5 dagar efter första symptom. Det betyder att jag from igår fick lov att gå ut igen. TJOHO!!!!

Robban den stackaren som, fullt frisk, har tvingats sitta i karantän för att jag hade symtom, fick sitt första symtom igår och har alltså ytterligare 5 dagar framför sig.

Trots att han mår som en påse skit och trots att han så sent som igår, testade positivt så vägrar han acceptera att han faktiskt har covid. Det måste vara något annat säger han. Som om det spelar någon roll. Han är sjuk. PUNKT!!

Han meddelade sin chef om test resultatet igår men chefen ville att han skulle göra ett riktigt pcu test. Som om det egentligen spelar någon roll. Åter igen, han är sjuk. PUNKT! Så även om alla tänkbara prover skulle visa negativt så är han likförbannat inte kapabel att gå till jobbet.

Men jag hjälpte Robban att boka en tid för provtagning. (Robban och teknik liksom 🙄) Jag bokade faktiskt tid till mig själv också när jag ändå var I farten. För även om det i små korta stunder har känts som om jag är på bättringsvägen så är jag absolut inte bra. Jag saknar allt vad ork heter och sover mer än vad jag är vaken om dagarna.

Så idag körde vi in till provtagningen i Hässleholm. Jag kan komma på ca en miljon saker som är trevligare att göra tillsammans än att sitta i en bil och köra ner en pinne i halsen och näsan.

Ibland hatar Robban att jag har en blogg 🙈😂

I flera dagar har Robban varit sugen på Max burgare. Men eftersom vi inte har Max i vår lilla håla så fick Robban nöja sig med Burger King. Vi köpte vars en burgade i ”driven” Och jag köpte även chili cheese. Jag älskar chili cheese!!! 🤤

Jag började äta på min burgare redan i bilen men insåg att den var väldigt väldigt smaklös. Då gav jag mig på mina chili cheese…… lika smaklösa dom!!! Jag kände den brännande känslan av chilin. Men i övrigt smakade dom ingenting. Min läsk smakade inte heller något och jag började ana att jag nog fått en ny typ av symtom 😫

Jag avskyr Coca Cola. Det är sött, sliskigt och äckligt. Jag vill alltid ha Sprite eller Fanta men idag smakade jag Robbans cola. (Bara för att testa smaken) Den smakade…….vatten.

När vi kom hem igen så rasade jag ihop på soffan och sov ett par timmar. Fullkomligt slut!!! Just som jag började se ”ljuset i tunneln” så tycks det vända igen. 😫

Jag vill ju bli frisk NUUUUU!!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *