Idag känns det extra tungt och saknaden är så fruktansvärt påtaglig. Idag skulle det ha varit din dag. Du skulle ha fyllt 70 år idag. Älskade underbara mamma.💜

Om vi ändå bara hade fått ha dig kvar så att vi hade fått fira med dig. Nu får vi istället ”fira” för att hedra dig. Jag, Robban och pappa har varit vid graven idag. Satt blommor, tänt ljus och jag har hällt ut en flaska ramlösa hos dig. Ramlösa som du tyckte så mycket om.

Jag la till och med en chokladboll till dig. En sådan där från Jula som du (men förmodligen ingen annan) tyckte om. Fåglarna kommer förmodligen att äta upp den. Men det gör ingenting. Du fick den iallafall.

Jag vet att du trots allt finns hos mig. Jag vet att du ser mina tårar och min sorg. Och jag vet att du så gärna hade velat trösta om du bara hade kunnat. Ibland kan jag nästan höra dig säga ”amen lilla gumman” så där kärleksfullt som du gjorde om jag var ledsen.

Igår grät jag för att jag inte hittade min lila duk som jag skulle ha till middagen idag. Jag ville ju duka med just den. Lila var ju din färg. Då måste man ju ha lila duk på din födelsedag. Stackars Robban. Han ser min förtvivlan över en försvunnen duk. Och jag vet att han skulle kunna köra till världens ände för min skull bara för att ordna en lila duk åt mig. Bara han slapp att se mig ledsen. Han vet ju att det där och då är så oerhört viktigt för mig med den där duken. Men han vet nog också att det egentligen inte alls handlade om den där duken. Den där duken hade ju inte varit ett enda dugg viktig om du bara hade varit här. Det är ju egentligen inte duken som fattas. Det är ju DU!!!

Men jag lyckades ändå duka med lila för dig mamma. Och precis när jag stod där och dukade så såg jag en ekorre hoppa mellan träden utanför fönstret. Och jag tänkte på det där som medium sa om att du skickade en liten nyfiken ekorre för att titta till mig. Tack mamma jag behövde den just idag💜

Jag gjorde italienska långlagade kotletter, klyftpotatis och sallad idag. Det vet jag att du hade tyckt om. Men å andra sidan som tyckte du om all mat jag lagade. Jag vet att du hade frågat efter receptet idag så som du alltid gjorde när jag bjöd på middag. 💜

Till efterrätt gjorde jag den där cheesecaken med lime som du tyckte så mycket om.

Åååååh vad jag önskar att du hade fått vara här med oss idag mamma. Att du hade fått vara frisk och fått uppleva din 70 års dag. Du var säkert här men på ditt eget sätt. Men jag önskar så att jag hade fått krama dig idag och säga grattis. Du har lämnat ett så oerhört stort tomrum efter dig och du är så obeskrivligt saknad. Du fattas i varje andetag jag tar. 💜

Jag hoppas att alla dom andra änglarna har firat dig riktigt ordentligt där uppe i himlen och att du fått känna att det verkligen varit din dag idag. 💜💜💜

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *