Vissa arbetsdagar är jobbigare än andra. Idag blev det en låååång dag. Men inte speciellt jobbig. Det mest ansträngande med dagen var väl att det kändes som om man konstant satt och lyfte en gaffel till munnen. 😂

Vi hade planerings dag idag. På Hotell Statt. Vi började dagen klockan 8:30. Vi han väl typ installera oss i konferens lokalen innan det var dags för ”förmiddags fika” kl 9 Jag trodde väl att det skulle innebära typ en halv fralla och en kopp kaffe.

Men icke!!! Det var en hel frukostbuffé!!

Jag älskar hotell frukost!! 🤤

Ja ”förmiddags fikan” blev ju vad man själv gjorde den till. Man kunde ju välja bara en kopp kaffe och en halv fralla om man ville det. Jag kunde dock inte göra det valet. Där fanns alldeles för mycket gott för att jag skulle kunna nöja mig med bara en halv fralla. 🤤

Efter fikan var det åter till till konferensen rummet. Det kändes som om vi satt där i typ en kvart innan det var dags för lunch kl 12.

En god och otroligt fräsch sallad till förrätt
Kalkonbröstfilé med rostad potatis, rödkål, brysselkål, syrade äpple och sjukt god sås.

Och sen åter igen tillbaka till konferensen rummet i något som kändes som en kvart innan det var dags för eftermiddags fika.

Dagen idag gick väldigt fort. Och när jag nu, så här i kväll, försöker sammanfatta dagen så kan jag inte riktigt komma på om vi har lyckats planera något alls under dagen. 😂 Det enda jag kan minnas är att vi har ätit, ätit och ätit……

…….OCH tvättat och smort händerna ohälsosamt många gånger bara för att dom hade tvål och lotion som luktade sjukt gott!!!

Rituals is da shit!!! 👃

Det har varit en riktigt bra dag. Och det kändes riktigt skönt att komma ut bland ”folk” (om mina kollegor nu kan klassas som folk 😂) och få skratta lite. Det tog dock i stort sett all min energi och jag var fullkomligt slut när jag kom hem. Men det känns så skönt att kunna säga att det var det värt!! Det gav mig en känsla av att jag är på väg tillbaka!! ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *