Som alla vet vid det här laget så renoverar vi tv-rummet. Vi har, fram till nu, haft en taklampa som Robban har valt ut och köpt. Han har tyckt så hiskeligt mycket om den där lampan. (Kanske för att den är en av dom få saker han valt alldeles själv 😬)

Den är dyr som f*n. Inte bara i inköp utan varenda liten glödlampa kostar skjortan och den ska ju ha ganska så många!! Så den förbannade lampan slutar ju liksom aldrig att kosta. (Det gör väl inga lampor egentligen)

Jag har så klart också gillat är vi nu skulle renovera tv-rummet så ville jag ha förändring. Så jag ville byta ut lampan. (Ja ny färg på väggarna, nya gardiner, nya soffkuddar och en hel jä**a ”vägg” var inte förändring nog 🙈) Robban ville inte alls göra av med lampan. Men jag använde min kvinnliga list och sa att vi behöver ju inte göra av med den. Planen är ju att vi (i framtiden) ska göra vid i uterummet så då kan den ju hänga där. Den kommer att passa sååååå bra där. Jag tänkte att om han bara gick med på det så kanske han skulle glömma bort lampan när det väl var dags för uterummet 😜 Den tiden kan ju vara som en liten process för honom att liksom släppa taget om den.

När det hela får sjunka in hos honom så höll han med om att vi nog skulle köpa en ny. Så jag spillde minsann ingen tid. Jag beställde en så fort det bara gick…..så att han inte skulle hinna ändra sig.

Häromdagen satte vi upp den. Och jag började lite smått undra VAD HAR JAG GJORT?!? 😱 Men jag tror (hoppas) att det blir förbannat bra när resten av den tänkta inredningen kommer på plats…… Och när jag har dragit tillräckligt i dom där sladdarna så att lamporna hänger rakt. 🙄 (Lampan blir verkligen riktigt ful på bild!!)

När vi väl fått lampan på plats så stod Robban med den gamla lampan i handen. Han tittade på mig med darrande läpp och tårar i ögonen och sa ”vi kan väl lika väl göra av med den här. Den kommer vi inte att sätta upp igen” Tänk så rätt han har. Ibland är han klok, min man!! 😂

Hyllbygget skyndar långsamt. Men det är väl så det får vara när varken mående eller energi är helt på topp. Och anlitar man dessutom en snickare som har små barn så får man snällt räkna med vab. Men det får väl ta tid helt enkelt. Den som väntar på något gott…… Och Rom byggdes ju inte på en dag.

Men idag har han minsann varit här och bankat, sågat och fört väsen så det har gått framåt och han räknar med att vara klar i morgon!!

Sen ska elektrikern hit och koppla in mina ”spottar” och Robban ska måla ”lite”. Sen är det äntligen dags för mig att börja packa upp alla lådor som stått nerpackade i en hel evighet och inreda. 😛

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *