Även om det ibland nog kan vara svårt att tro så är det väldigt mycket som rör sig i mitt huvud. En del av allt som rör sig där inne låter jag stanna där eftersom jag nog kan riskera att hamna på sinnessjukhus om jag låter det komma ut 😂

Jag grubblar och funderar en väldig massa (allra helst nu). Och jag är en sådan där jobbig människa som ifrågasätter saker. Inte för att jag vill vara jobbig eller enerverande (För det kan jag vara utan att ens öppna munnen 🙈) Utan för att jag är genuint intresserad av hur andra tänker eller tycker kring saker och ting. Det är ju inte alltid att folk delar just min åsikt och det behöver dom så klart inte göra heller. Jag respekterar om man har en annan åsikt.

Dom saker jag ifrågasätter är oftast lite av en ”het potatis” och ska absolut inte ifrågasättas!! Men jag vill ju verkligen förstå. Och hur ska jag kunna förstå om jag inte får ifrågasätta? Och det är ju först när man ifrågasätter som man kan bli uppmärksam på andra synvinklar som kanske kan få en att ändra åsikt.

En väldigt, väldigt, VÄLDIGT ”het potatis” att ifrågasätta eller ens ta upp till diskussion är covid vaccin!! 😳 Bara genom att nämna det är som att tända en stubin till en STOR sprängladdning!! Och det är som att gå på minerad mark. Man vet liksom inte var man kan trampa utan att flyga i luften.

Om man väljer att vaccinera sig så är man fullständigt tom mellan öronen, enligt vissa, för att man accepterar att spruta in något i kroppen som man faktiskt inte riktigt vet vad det är.

Om man väljer att inte vaccinera sig så är man minst lika korkad för att man väljer att inte spruta in något man inte vet helt säkert vad det är.

Hur ska man då göra för att inte vara en idiot? Ta ett halvt vaccin kanske? 🤔 Då är man kanske bara lite små korkad??

Väljer man nu att inte vaccinera sig så blir man genast kallad egoist. Och det är just där som mitt ifrågasättande drar igång. Hur kan man vara en egoist om man inte vaccinerar sig? Det sägs ju att man fortfarande kan smittas och smitta andra även om man är vaccinerade. Vad är det då för mening att ta vaccinet?? Det sägs också att man som sagt fortfarande kan få Corona men att man får det lindrigare om man är vaccinerade. På vilket sätt är man egoistisk om det är en själv som är den som antingen nyser tre gånger och sen är det över. Eller ligger halvdöd i sängen i tre veckor och håller på att hosta lungorna ur sig? Vem mer än personen själv lider av att ligga där och hosta ihjäl sig? Ja jag fattar den där biten med att man eventuellt belastar sjukvården osv. MEN…… Det är väl en hel del full vaccinerade som hamnat på sjukhus med Corona. Eller?

HUR vet dom att man blir lindrigare sjuk om man bara tagit vaccin??
Och dom som då hamnar på sjukhus med allvarlig Corona trots vaccin….. Hur jävla illa hade det varit om dom inte varit vaccinerade?

Hur kan man veta att man inte hade fått det förbannat lindrigt oavsett om man vaccinerade sig eller inte?? Det finns ju dom, som innan vaccinet ens existerade, testades positivt men inte hade ett enda symptom. Hur kan något vara lindrigare än det? Det finns väl ingen som vet vem som kommer att få det lindrigt eller inte?

Så hur vet man om en som är vaccinerade och får en lindrig Corona inte hade fått det precis lika lindrigt utan vaccin?

Detta är frågor som jag, hur mycket jag än googlar eller frågar, så gärna vill men inte kan finna några som helst svar på. Men oavsett så tycker jag att det där med vaccin är upp till var och en. Vill man lita blint på vad folkhälsomyndigheten säger så gör man det. Vill man inte lita på dom så låter man bli. Svårare än så är det väl inte?

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *