Hur äcklig kan en människa vara??? Just nu är jag så obeskrivligt arg och fruktansvärt ledsen!!

Igår körde jag in till stan för att handla. Innan jag körde hem så svängde jag inom mammas grav för att, som vanligt, tända ett ljus.

Direkt när man kommer utanför kyrkogårdens grindar så ser man mammas sten för att jag har lagt en fjäril i gjutjärn uppe på den.

Veckorna efter att mamma hade gått bort så blev jag nästa förföljd av fjärilar. Något som ett medium även berättade för mig och han sa att det var ett tecken från mamma. Det har gjort att jag förknippar mamma med fjärilar. Så när jag hittade en stor fjäril i gjutjärn så köpte jag den. Sen hjälpte Robban mig att måla vingarna på den i mammas favoritfärg, lila, så att den blev mer personlig. Jag satte den uppe på mammas sten så att det nästan såg ut som att den landat där.

Men när jag kom fram till grindarna igår så såg jag direkt att fjärilen inte var där. Jag hoppades att den bara hade trillat ner så att den låg på marken. Vilket jag innerst inne redan då visste att den inte gjort eftersom den är ganska så tung. Jag letade på hela graven. Bakom stenen osv men den fanns inte där.

Någon ÄCKLIG människa har stulit mammas fjäril!!! Jävla patrask!!! Jag blev så oerhört arg men samtidigt så obeskrivligt ledsen. Det känns som att man har skändat mammas viloplats. Någon har varit och pillat med sina äckliga snuskiga händer på mammas grav och tagit saker som är hennes. Hur jävla lågt kan en människa sjunka?

Fjärilen har inget som helst pengavärde. Den kostade under hundralappen att köpa. Så jag kan köpa 100 nya om jag vill. Och Robban kan måla dom alla. Men det är inte pengar det handlar om. Det handlar om att den var mammas. Jag köpte den med kärlek, Robban målade den med kärlek och vi la den på stenen som ett kärleksbrvis till mamma. Den var hennes. Sen kom någon ful, äcklig människa och stal den. Han/hon stal från min mamma och det gör ont ända in i själen!!! Tvi fan så äckliga människor det finns!!!

Man säger ju att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Och alla kommer vi, oundvikligen, förr eller senare att lämna livet en dag och på ett eller annat vis hamna i jorden. Jag antar att den eller dom som stal mammas fjäril tycker att det är fritt fram att andra bara tar det man vill ha på deras grav den dag de själva har en.

Usch!! Det här fick mig verkligen att må skit och känna enormt hat mot de KRÄK som gjort det här. Äckliga varelse!!!

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *