För ett bra tag sedan så fick vi Biltema i Hässleholm. Jätte bra tycker säkert många. Jag är inte fullt lika positiv. Det innebär att Robban nu kan be mig svänga inom där för att köpa en massa till honom som jag inte ens vad det är och därför har svårt att veta om jag ens köper rätt. Men visst, överlag är det väl bra att det finns så att man slipper köra till Kristianstad så fort man behöver en liten mutter.

Biltema i Hässleholm är fint och fräscht. (Konstigt vore det väl annars med tanke på att det är alldeles nybyggt) Men parkeringen?!?!?! HUR tänkte dom när dom anordnade den? Vad var det för en påtänd narkoman som ritade upp den?? Det känns liksom inte som att det finns någon som helst logik när man kommer och parkera. Från min plats bakom ratten så ser det mest ut som att dom ritat upp en massa linjer kors och tvärs över asfalten och bilarna står åt alla håll och kanter.

Vid alla andra butiker jag har varit så parkerar man snyggt och prydligt bredvid varandra. Och i nästa rad ställer bilarna sig också bredvid varandra och ”nos mot nos” med föregående rad. Helt logiskt och alla bara vet per automatik hur och var dom ska parkera. (Även om en del parkerar katastrofalt illa)

Vid dessa fullt normala parkeringsfickor skulle man nästan kunna parkera med förbundna ögon. Och även om parkeringen kan vara täckt av snö om vintern så bara vet man.

Men i Hässleholm så finns det nog ingen som riktigt förstår hur dom ska ställa sig. Dessutom så får man bara köra på ett håll mellan raderna. Jag kan redan här och nu erkänna att jag har kört mot färdriktningen många gånger när jag varit där. Att hålla koll på åt vilket håll jag får lov att köra samtidigt som jag ska försöka förstå var jag får parkera blir helt enkelt för mycket för mig och jag får prioritera en av sakerna att fokusera på.

Ser man parkeringen uppifrån så ka man kanske se någon form av tänkt ”logik”. Men det är ju väldigt väldigt sällan som man kommer in på parkeringen uppifrån 🙄

Zoomar man in på bilden så ser man en som antingen bara är katastrofalt dålig på att parkera eller som helt enkelt bara har gett upp sitt försök att förstå hur det är tänkt. 🤣

Hur tror ni att det hela fungerar när parkeringen är täckt av snö? 🤔

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *