Idag är ingen vanlig dag. Det är faktiskt min födelsedag ☺️

Jag har haft en jätte bra dag med uppvaktning, sång, meddelanden, samtal och fina presenter. ❤️

Jag vaknade upp till denna ”25års dag” i husvagnen på Råbockacamping där Robban gav mig present på sängen. Ett presentkort på naglar. Jag har slutat bygga mina naglar efter 19 år för att jag helt enkelt blivit för snål. Jag är ju numera en fattig student så jag ville dra in på den kostnaden. Det tyckte dock inte Robban att jag skulle göra. Så nu fick jag ett presentkort så att jag iallafall kunde ha fina naglar till midsommar 🥰

Jag fick en annan present av Robban redan i fredags. Inte för att han ville ge mig den då. Men för att han inte såg någon mening med att spara den till idag eftersom jag redan hade avslöjat vad det var 🙈

Det kom ett vadderat kuvert till Robban med posten i fredags. Jag öppnade inte det för det var ju hans. Men jag måste erkänna att jag var nyfiken. Så jag kände och klämde på det.

Det kändes som ett dvd-fodral och jag undrade lite varför Robban köpt en dvd film när vi inte ens har någon dvs spelare? 🤔

Men så tänkte jag att jag skulle ju få veta vad det var när han kom hem och öppnade det. Men det gjorde han inte!!! 😲 Jo, alltså han kom ju hem. Men han öppnade inte paketet!! Istället blev han obekväm och ville bara prata bort det där paketet. Och DÅ kom jag ju på att det förmodligen var en födelsedags present till mig. Vad ska jag med en dvd till? 🤣

Efter maten så sätt jag ute på uteplatsen och slog det mig att det inte alls var någon dvd. Vad jag minns så är det bara en enda sak jag har sagt när Robban frågat vad jag önskar mig. Och det var Anders Niklassons bok ”Min mörka sanning”

(väldigt mycket billigare önskan än förra årets växthus 🤣) Boken är skriven av pappan till den kvinnan, som för något år sedan, ställde sig på tågspåret och tog livet av sig och sina två barn. Så fruktansvärt!!

Istället för att, som normala människor, låtsas att jag inte alls visste vad det var och sen spela förvånad och överraskad idag så gick jag in och berättade för Robban att jag kommit på det. Han försökte förneka det men gav till slut upp och tyckte att jag likväl kunde få boken redan i fredags……. Och idag har jag läst ut den. 😁 Jag kan ärligt talat inte minnas när jag senast satt ner, slappnade av och läste en bok. Jag lyssnar oftast på ljudböcker så att jag kan göra annat samtidigt. Ja slappna av och bara återhämta sig är ju inget man behöver 🙈 Men åh vad skönt och avkopplande det var. Jag borde tillåta mig att göra det oftare.

Två av mina fina svärdöttrar (som jag inte har möjlighet att träffa idag) skickade meddelande och grattade och det känns fint att dom tänker på mig ❤️

Så fina ord som träffade rakt i hjärtat ❤️

Älskade pappa ringde och grattade och pratade bort en stund och sen ringde Benne så det där med att packa ihop för hemfärd fick inte Robban så mycket hjälp av mig med denna gången.

När vi kom hem så kom först fina Ejla hit med en grattis blomma och sen kom Jejje med flickvän och jag fick ännu mer presenter. Den var så oerhört fint inslagen i cellofan och jag ville egentligen inte ens öppna den. Men där innanför bland alla sakerna låg en liten inslagen present så jag var ju liksom ”tvungen”. Det stör mig dock att jag glömde ta ett foto innan jag öppnade den.

Det var en massa fint ❤️ Ögonskuggor, doftljus, parfym, godis, ansiktsmasker mm. mm. Och i den lilla paketen så låg ett smalt stilfullt guldarmband.

Jag blev så oerhört glad för allt fint jag fick. Tack, tack tack ❤️

Efter paketöppnande så körde vi in till stan och åt. För på sin födelsedag ska man inte behöva laga mat tycker Robban. ❤️

Jag har verkligen haft en jätte härlig dag och är så oerhört tacksam för alla som på ett eller annat sätt har hört av sig för att gratta mig. Folk som har kommit ihåg mig på riktigt utan att ha fått någon påminnelse på Facebook. För den funktionen har jag tagit bort. 😉

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *