I morse stack jag ner till Ica för att köpa lite som fattades till kvällens tacos. Jag skulle även hämta ut ett paket i ”förbutiken”

I ”skyddsglaset”, som hängdes upp under pandemin, hade dom klämt fast påsar med trisslotter och några karameller i. När jag såg dom så drogs jag till en specifik påse. Så jag bad om att få köpa den. NU skulle jag minsann äntligen kamma hem den där stor vinsten!!

Kassörskan tog ner påsen och ställde den på disken. Sen tog hon upp en annan lott ur lådan för att kunna scanna den. Tydligen så fanns det ingen ”scannings kod” för påsen i sig utan varje lott behövde scannas var för sig. Så istället för att öppna min lilla påse så tog hon alltså en helt annan lott för att ”låna” koden och sen lägga tillbaka lotten i sin låda och i framtiden sälja till någon annan.

Men se det går ju inte!!! Tänk om det är just den lotten, som hon lägger ner i lådan, som är storvinsten!!! 😳 Hon har kanske stått och viftat med en hel miljon framför ögonen på mig, och sen kommer någon annan och köper den lotten och blir miljonär!!! Så jag var tvungen att köpa den också. 🙈

Kassörskan förstod hur jag tänkte och fick nästan dåligt samvete när hon talade om att hon behövde scanna en mini triss också. Ja, det fanns ju inget annat att göra än att köpa även den.

Med min påse och mina 2 extra lotter hade jag bråttom hem för att få skrapa mig till ekonomiskt oberoende. I bilen på vägen hem så funderade jag på om jag skulle ringa chefen och säga upp mig. Men jag kom på att han är ledig idag så det får vänta ett tag.

När jag kom hem så satte jag mig på uteplatsen och skrapade. På den första lotten, den jag köpt för att ingen annan skulle ta min vinst, vann jag…..ingenting. Men det var ju iallafall gånger 10 🤣

Tänk vad snäll jag är som låtit någon annan slänga sina pengar på en nitlott.

Men på den lilla minilotten van jag minsann en hel TIA!!!

Eller vann och vann. 🙄 Men jag fick ju iallafall tillbaka det jag betalat för den.

Jag skrapade lott efter lott utan att känna att jag på något sätt blev rikare. Allt som allt så skrapade jag fram 40kronor på mina två mini triss. Alla andra var nit.

Jag känner att jag behöver liiiite större summa innan jag kan kalla mig ekonomiskt oberoende. 😒

Men vad är det dom säger? Otur i spel, tur i kärlek. Och för mig är det ju ändå Robban som är den största vinsten. ❤️

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *