Dom av er som följt min blogg under några år minns kanske att jag skrev i ett blogginlägg i juni 2020 där jag berättade att jag blivit kontaktad av en ”biträdande producent” som ville göra mig till kändis?

Den bloggen gick ju tyvärr upp i rök, när företaget som hade hand om min blogg, såldes. Så jag kan tyvärr inte länka till inlägget. Men Benjamin har hjälpt mig så att iallafall jag kan se gamla inlägg så jag fick väl helt enkelt ta en ”screenshot” på det.

Idag ”trillade jag över” den där Eva och Adam filmen och jag var ju så klart bara tvungen att kolla om mitt nya liv som kändis var på gång.

Det är ju en barn/ungdoms film så kände mig inte jätte sugen på att sitta och titta mig igenom hela. Men jag ”hoppade” lite fram och tillbaka i filmen för att se om jag möjligen skulle lyckas hitta sekvensen där min film karriär tar sin början.

Jag var ju inte helt säker på att dom faktiskt tog med det när dom väl klippte ihop filmen. Men om dom gjorde det så ville jag ju veta det så att jag är beredd när folk väl börjar stoppa mig på gatan för att be om autograf. 😉

Men bara någon liten halvtimme in i filmen så fanns det med minsann.

I filmen så sitter kändisen Rakel Wärmländer (Blivande kollega??) Och tittar på just min tatuering!!

Eller ja, det var ju precis innan den faktiskt blev en riktig tatuering, men det är ju iallafall min arm som den där ritningen sitter på. 🤣

Vilken dag som helst så kommer alldeles säkert riktig stora producenter börja höra av sig och erbjuda mig en väldig massa filmroller.

Innan jag blir allt för känd så tänkte jag erbjuda er (som tack för att ni är trogna läsare) en gratis autograf. Så slipper ni liksom jaga mig sen när jag ska gå på röda mattan, besöka en massa premiärer och allt annat sådant där som kändisar gör. 🤣

Det var ju ett tag sedan den där filmen kom ut så det är lite konstigt att ingen har hört av sig ännu…..men jag antar att dom bara inväntar det rätta manuset innan dom hör av sig 😉

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *