Det går framåt med uterummet och man kan nu se en liten, liten skillnad mot innan 😉

Taket är uppsatt och Robban har nu grundmålat väggarna 😍

Det finns en gammal stentrappa ut till uterummet som jag ännu inte har bestämt mig om vi ska behålla som den är eller om ”vi” (Robban) ska måla vit. 🤔

Men oavsett så behövde den iallafall rengöras. Så jag har ”roat” mig med att skrubba den.

Lite skillnad blev det allt 😉

Vi vill ju fräscha till rummet. Men tror inte att det är ett rum som vi kommer att använda jätte mycket. Därför vill vi inte lägga en hel förmögenhet på det. Så vi har pratat fram och tillbaka om hur vi ska göra med golvet. Golv är dyrt. Men vi tänkte att vi köper något i mellan prisklassen. Inte det allra billigaste (som säkert kommer bli slitet redan vid läggningen) men heller inte det dyraste.

Valet föll till slut ändå på det allra allra billigaste. Så pass billigt att det blev helt gratis. 😃

Pappa var ju här i söndags. Han frågade vad vi tänkt göra med golvet och jag berättade om vår plan. Varpå pappa berättade att han hade ett ekgolv liggande i källaren som bara låg i vägen och som vi kunde få om vi ville. Billigare än så kan det ju inte bli 😃 Tack älskade pappa ❤️

Det är väldigt mycket som behöver målas. Och den tid det tar tänker jag ju inte på när jag börjar planera. Men när vi väl är igång och jag ser hur Robban sliter så får jag nästan dåligt samvete 🙈 Men jag förstår ju varför han suckar när jag kommer med något av alla mina idéer och projekt.

Just nu blir det väldigt vitt. Men det rättar jag till med i ridningen sen. 😉

FORTSÄTTNING FÖLJER…….

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *