Renovering av det där tv-rummet har verkligen blivit lite av ett evighets projekt!! Jag har tappat räkningen på hur många snickare som vi pratat med som till en början sagt att dom kan fixa det näst intill på studs. Men när det väl kommit till kritan så kan dom först om 2-3 månader. Stundtals har det kännts det som om den där förbannade hyllan kommer att stå klar någon gång kring December 2026. För att ge upp min dröm om den där ”hyllan” är inte ett alternativ!!

Men nu har vi hittat snickare nummer……??…. Han har varit här och tittat och han var den mest positiva av dom alla!! Dom andra har varit lite så där sävliga och besvarat mina idéer med ett oentisiastiskt ”Jo, så kan man ju göra” Denna snickaren däremot verkade både positiv och engagerad. När jag berättade någon av alla mina tankar så höll han antingen med om det jag sa eller så vidareutvecklade han idén 😀 Det är ju precis en sådan snickare jag vill ha!!

Han var så positivt inställd att jag nästan fick känslan av att han skulle ha den där hyllan klar på en kvart. Så kanske, kanske, kanske den blir av trots allt. Jag vågar dock inte ropa hej ännu…..

Jag längtar ju efter att få börja inreda. Få börja ställa alla saker på plats. Sätta upp saker på väggarna osv. Men det vill jag inte göra förrän allt är klart. Så under tiden så håller jag på med lite sidoprojekt. Emellanåt så sprakar jag av idéer över saker som jag vill göra. Robban suckar och himlar lite med ögonen men han låter mig hållas. Trots att han någonstans vet att han, på ett eller annat sätt blir indragen 🙈

Jag har köpt sådana där (fruktansvärt fula) mini byråer på Ikea.

Dom ska limmas ihop och breddas lite, målas eller betsas🤔 För att sen få handtag och bli en vägghängd ”bänk” under tv:n. Allt för att jag ska ha något att ställa ”tv boxen” på. 😜

Robban den stackaren blev så klart indragen i projektet. Han har förmodligen ingen som helst aning om vad eller varför han gör det han gör. Men han är ju konstaterat den snällaste och mest tålmodiga människa som har gått på vår jord. Och han vill ju bara att allt ska bli som jag vill. Och lyckas jag bara med att få till det så som det är tänkt så kommer det förhoppningsvis att bli förbannat bra. Och om det INTE skulle bli bra så kan vi väl bara låtsas att detta inlägg aldrig har skrivits. Och då köper jag helt enkelt bara en redan existerande hylla och lever vidare med det. 🙈

Framtiden får väl utvisa hur det går med den där hyllan 😬

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *