Ibland funderar jag på om jag och Robban verkligen är som vi ska. Om vi liksom är till våra sinnes fulla bruk om man så säger. Det finns alldeles säkert fler som har haft just den funderingen när det gäller oss 🤣

Men är man verkligen som man ska när man ger sig ut på camping för att ha semester? Semestern ska väl vara lugn, ro, avslappning och återhämtning? Det vet jag inte direkt om det är när man sitter på en camping där man ska samsas med en massa andra människor om så kallade gemensamma utrymmen som tex, servicehus, kök, toalett och dusch. Många campare (tack och lov inte alla) är oerhört generösa varelser…… Dock på ett väldigt oönskat vis!!

På istort sett ALLA campingar ska man dela utrymme med människor som, när dom har diskat, generöst, lämnar sina matrester som en liten (oönskad) gåva till nästkommande campinggäst. Jag har aldrig kommit underfund med om det är för att dom tror att nästkommande gäst inte själv har tillgång till mat eller om dom enbart vill visa upp att dom själva har ätit?

På toaletten lämnar dom bruna spår i toa stolen som ett litet visitkort fyllt av DNA 🤮 Och i duschen lämnar dom en halv peruk liggande över golvbrunnen.

Dessa irritationsmoment har jag skrivit om innan och det är sådant som man upplever på i stort sett ALLA campingar och nog bara något som man helt enkelt (om än motvilligt) får acceptera.

Men på denna lilla resan så slog svineriet nog alla tänkbara rekord!! 🤮

Vi är just nu utanför Höganäs i Mölle och campar. Ni som nu ev. gjorde er redo för att plocka fram kofoten och göra inbrott hemma hos oss kan tänka om igen.

Huset är inte tomt. Eller jo tomt på värdesaker är det ju, men inte tomt på folk 🤣

Vi är som sagt på camping i Mölle. Här har vi varit sedan i måndags. När vi kom fram i måndags så installerade vi oss genom att sätta husvagnen på plats, få fram bord, stolar osv. Sen blev det lite grillning följt av slappande i solen innan vi gav oss till poolen för ett skönt dopp.

Det där doppet i poolen var oerhört skönt….. Och det enda vi gjorde!!

Igår var vi iväg på ”tumlar safari” på dagen och vår plan var att det åter igen skulle bli ett kvällsdopp. Men det satte ett svin stopp för! När vi var iväg så fick vi ett sms från receptionen:

🤮🤮🤮

När vi kom tillbaka till campingen så satt det en handskriven lapp på grinden in till poolen. En lapp som talade om att den var stängd pga att man hittat BAJS i den.

Även idag planerade vi att spara badet till fram mot kvällen. Men det blev minsann inget bad idag heller!!

Från vår plats på campingen så kan vi se poolområdet. Vid 17 tiden såg vi att där var personal på området. Personal som pekade viftade och gestikulerade. Alla badgäster lämnade området och vi förstod att poolen skulle stänga tidigt även idag.

Idag kom det dock inget sms. Men på grinden sattes åter igen upp en lapp. Denna gången var den dock datorskriven och bättre formulerad.

Den lappen kan dom ju laminera och återanvända om svinet ska fortsätta att använda poolen som toalett. 🤮

Detta får ju verkligen matrester i vasken och hår i duschen att komma i en helt ny dager. Det framstår plötsligt som bagateller, fullt normalt och till och med nästan fräscht i jämförelse.

Imorgon blir det heller inget poolbad eftersom vi då ger oss av hemåt igen. Men även om vi skulle stannat fler dagar så skulle jag nog hoppat över det där badet oavsett. Ett (eller flera??) svin tycks ha satt i system att tömma tarmen i den där poolen och jag vill nog inte vara den som ev upptäcker att det hänt igen 🤮 Så det där med att bada tar vi och skiter i *fniss*

Kategorier: Allmänt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *